Tilmeld dig nyhedsbrevet på den nye Volkswagen Transporter

Ønsker du at holde dig opdateret med de seneste nyheder om den nye Transporter? Ved tilmelding af vores Transporter nyhedsbrev, vil du være blandt de første til at høre de seneste nyheder om modellen.

 

Når du tilmelder dig, behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

Du giver samtykke til, at autoriserede Volkswagen Erhvervsbiler-forhandlere (47) og Volkswagen Erhvervsbiler-servicepartnere (68) og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Volkswagen Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, forsikringsprodukter, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler. 

Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede Volkswagen Erhvervsbiler-forhandlere (47) og autoriserede Volkswagen Erhvervsbiler-servicepartnere (68) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre vores produktkategorier

Markedsføringen tilrettelægges, så den tager højde for præferencer og interesser bl.a. på baggrund af oplysninger indsamlet gennem cookies om din adfærd på Skandinavisk Motor Co. A/S’ hjemmesider. 

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsføringsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.