Din Volkswagen historie

Volkswagens kundemagasin VieW samler historier og nyheder, der i hvert nummer på en spændende og underholdende måde ønsker at give dig et indblik i en verden af Volkswagen.

Redaktionen på VieW ønsker at fortælle historier om Volkswagen-kunder fra hele landet. Har du en sjov, skæv eller spændende historie om dig og dit liv med en Volkswagen, så skriv til VieW’s redaktion. Det kan være, at du har kørt 500.000 km i en up!, været på en spektakulær rejse i din Volkswagen, ejer en unik klassisk Volkswagen eller bruger din Volkswagen til et helt specielt formål arbejdsmæssigt eller privat. Sidder du inde med en god historie, så tøv ikke med at skrive til os.


Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

Din historie

Jeg ønsker at modtage Volkswagens månedlige nyhedsbrev.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriseredeVolkswagen forhandlere (54) og autoriserede Volkswagen servicepartnere (73) i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, livsstilsprodukter fra Volkswagen, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer. 

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Volkswagen-forhandlere og Volkswagen-servicepartnere må ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, køb af ekstraudstyr og tilbehør til biler, leasing af en ny bil samt køb af en ny eller brugt bil. 

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her. 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.