Den nye Golf er på vej. Vær først med de seneste nyheder.

Den nye Golf kommer til Danmark til marts 2020. Vi glæder os til at præsentere dig for alle de nye detaljer, der er med til at gøre den velkendte Golf endnu mere digital og dynamisk.

Vil du være først med de seneste nyheder, så kan du tilmelde dig vores Golf nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret så snart vi er klar med priser, udstyrsvarianter og meget andet.

Du giver samtykke til, at autoriserede Volkswagen Personbiler-forhandlere, servicepartnere og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Volkswagen Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler.

Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede Volkswagen Personbiler-forhandlere (53) og autoriserede Volkswagen Personbiler-servicepartnere (75) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Volkswagen, leasing- og finansieringsprodukter, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, ladeløsninger til plug-in hybrid og elbiler, events, åbent hus og konkurrencer.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.