Den nye Golf er på vej. Vær først med de seneste nyheder.

Den nye Golf kommer til Danmark til marts 2020. Vi glæder os til at præsentere dig for alle de nye detaljer, der er med til at gøre den velkendte Golf endnu mere digital og dynamisk.

Vil du være først med de seneste nyheder, så kan du tilmelde dig vores Golf nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret så snart vi er klar med priser, udstyrsvarianter og meget andet.

Jeg giver hermed samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S samt autoriserede Volkswagen forhandlere (54) og autoriserede Volkswagen servicepartnere (73) i Danmark via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, livsstilsprodukter fra Volkswagen, leasing, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, events, åbent hus og konkurrencer.

Du giver samtidig samtykke til, at autoriserede Volkswagen-forhandlere og Volkswagen-servicepartnere må ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af din bil, køb af ekstraudstyr og tilbehør til biler, leasing af en ny bil samt køb af en ny eller brugt bil.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af ovennævnte selskaber til markedsførings-, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.