Bestil videopræsentation

Vi holder åbent med respekt for sundhedsmyndighedernes anvisninger omkring Coronavirus, og vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon, mail og chat.

 

Vi tilbyder derudover personlig videopræsentation af de biler vi har stående i vores showrooms - nye som brugte. Kontakt din lokale Volkswagen forhandler for mere information. Derefter vil vi vende retur for at aftale tidspunkt, samt hvilke medie du ønsker, der skal benyttes til videopræsentationen. 

Du giver samtykke til, at autoriserede Volkswagen Personbiler-forhandlere, servicepartnere og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S (Volkswagen Finans) kan ringe til dig med henblik på at indgå en aftale om service og reparation af min bil, leasing og finansiering ved køb af ny bil, køb af en ny eller brugt bil samt køb af ladeløsning til plug-in hybrid og elbiler.

Ved at tilmelde dig, giver du samtidig samtykke til at modtage nyheder og tilbud, herunder indkaldelse til service fra Skandinavisk Motor Co. A/S, autoriserede Volkswagen Personbiler-forhandlere (53) og autoriserede Volkswagen Personbiler-servicepartnere (75) i Danmark, Clever A/S og Volkswagen Semler Finans Danmark A/S via post, e-mail, SMS, App, push beskeder, widgets, notifikationer, private beskeder og besvarelse af kommentarer på Facebook, Messenger, YouTube, LinkedIn, Snapchat, Twitter, og Instagram. Nyheder og tilbud vil vedrøre biler, reservedele, biltilbehør, merchandise og livsstilsprodukter fra Volkswagen, leasing- og finansieringsprodukter, leje og mobilitetsydelser, værkstedsydelser til biler, herunder reparation/service, relaterede tjenesteydelser, ladeløsninger til plug-in hybrid og elbiler, events, åbent hus og konkurrencer.

Du giver også samtykke til, at dine personoplysninger må deles mellem og behandles af nævnte selskaber på bagsiden til markedsførings, drifts- og informationsformål. Personoplysningerne behandles i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen og vores privatlivspolitikker.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.