Beregn Service- og Reparationsabonnement

Du får glæde af dit Service- og Reparationsabonnement allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement. 

Tekniske specifikationer

(a) og senest 30 dage efter 1. indregistreringsdato

Den oplyste pris er baseret på tegning af abonnement i forbindelse med køb af fabriksny bil, eller inden for 30 dage efter første indregistreringsdato.

Abonnementet kan opsiges med 1 måneds varsel til den 1. i en måned. Abonnementet kan dog tegnes frem til bilens første serviceeftersyn (efter producentens foreskrifter). Hvis abonnement tegnes 30 dage efter første indregistreringsdato, vil prisen være en anden, og bindingsperioden vil være 6 måneder, vælg istedet “brugt bil” og udfyld kontaktformularen så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Der er 14 dages fortrydelsesret.

Ønsker du et tilbud til din bil?

Prisen tager udgangspunkt i en fabriksny bil, der endnu ikke er indregistreret. Nedenfor kan du oplyse dine kontaktoplysninger, hvis du ønsker et konkret tilbud.

Er din bil under et år, og har den endnu ikke været til producentens første forskrevne service, så kan du få tilsendt et uforpligtende tilbud på et Service- og Reparationsabonnement. Nedenfor kan du oplyse dine kontaktoplysninger, samt registreringsnummer på din bil. Hvorefter du vil blive kontaktet med et uforpligtende tilbud.

Når du udfylder formularen, vil vi kontakte dig med et endeligt tilbud og pris.

Når du kontakter os, giver du samtykke til, at vi behandler dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede os ophøre med at behandle dine personoplysninger.