Volkswagen Privatleasing Online

Privatleasing skal være nemt og med dine behov i fokus. Derfor kan du med Volkswagen Privatleasing Online bygge præcis den model, som du har udset dig helt fra bunden med din ønskede farve, valg af interiør og eventuelt ekstraudstyr. Du har også mulighed for at vælge blandt vores lagermodeller. Alle lagermodeller kan leveres inden for 15 hverdage. Mulighederne er mange. Valget er dit!

Volkswagen Privatleasing Online

Sådan fungerer Volkswagen Privatleasing

1

Du bestiller din bil

Med Volkswagen Privatleasing Online har du to muligheder. På baggrund af dine præferencer, valg og ønsker kan du bygge præcis den model, som passer til dig og dine behov. Herefter bestiller vi netop din leasingbil hjem, og du underskriver leasingkontrakten.

Du har også mulighed for at privatlease en bil fra vores udvalg af lagermodeller. Når du privatleaser en bil fra lager, slipper du for ventetid, og inden for 15 hverdage kan du være godt kørende i din nye Volkswagen.

2

Du får nøglerne

Ved udlevering af din bil gennemgår din Volkswagen-forhandler alle de vigtigste funktioner i din fabriksnye Volkswagen, så du er bedst muligt klædt på til din første køretur.

3

Servicetjek og olieskift

Når din bil skal til service, bestiller du tid hos din Volkswagen-forhandler. Serviceomkostningerne er dækket igennem din leasingaftale. Lånebil ved ordinært service er inkluderet i vores privatleasingaftaler.

Bilen skal til service 24 måneder efter udlevering eller ved 30.000 km.

4

Tilbagelevering

Ved tilbagelevering gennemgås bilen af FDM eller en anden uvildig tredjepart. Du er nu klar til at få udleveret din næste bil.

FAQ

Er der noget, som du er i tvivl om?

Bare rolig, vi har dig. Vi har nemlig samlet svarene på alle de oftest stillede spørgsmål om Volkswagen Privatleasing.

Gå til FAQ